Ara que ha arribat la tardor, comencem a cuinar amb bolets..amb una truita de tota la vida, de rossinyols i patata, aromatitzada amb herbes.






Ingredients:
- 400 g de rossinyols
- una patata mitjana
- 3 ous
- una branca de fonoll
- sal d’herbes
- oli d’oliva
En oli calent, fregim la patata tallada a làmines fines; a mig coure, afegim els rossinyols tallats , i acabem de coure, salant amb la sal amb herbes aromàtiques i uns brots de fonoll. Quan està cuit, traiem el brot de fenoll, ja que és una mica dur, i ja podem afegir els ous per a fer la truita.
Fa olor de tardor…


En oli calent, fregim la patata tallada a làmines fines; a mig coure, afegim els rossinyols tallats , i acabem de coure, salant amb la sal amb herbes aromàtiques i uns brots de fonoll. Quan està cuit, traiem el brot de fenoll, ja que és una mica dur, i ja podem afegir els ous per a fer la truita.Truita de rossinyols i patata
Imprimir
INGREDIENTS
ELABORACIÓ