Truita de rossinyols i patata

2 d'octubre de 2020
Truita de rossinyols i patata

Ara que ha arribat la tardor, comencem a cuinar amb bolets..amb una truita de tota la vida, de rossinyols i patata, aromatitzada amb herbes.

Ingredients:

  • 400 g de rossinyols
  • una patata mitjana
  • 3 ous
  • una branca de fonoll
  • sal d’herbes
  • oli d’oliva

En oli calent, fregim la patata tallada a làmines fines; a mig coure, afegim els rossinyols tallats , i acabem de coure, salant amb la sal amb herbes aromàtiques i uns brots de fonoll. Quan està cuit, traiem el brot de fenoll, ja que és una mica dur, i ja podem afegir els ous per a fer la truita.

Fa olor de tardor…

Imprimir
Comensals: 2 Temps preparació: Temps cocció:

INGREDIENTS

  • 400 g de rossinyols
  • una patata mitjana
  • 3 ous
  • una branca de fonoll
  • sal d'herbes
  • oli d'oliva

ELABORACIÓ

En oli calent, fregim la patata tallada a làmines fines; a mig coure, afegim els rossinyols tallats , i acabem de coure, salant amb la sal amb herbes aromàtiques i uns brots de fonoll. Quan està cuit, traiem el brot de fenoll, ja que és una mica dur, i ja podem afegir els ous per a fer la truita.

També et pot interessar