Tocinets

20 de març de 2011
Tocinets

 Ingredients:

  • 12 rovells d’ou
  • 300 g de sucre
  • 6 cullerades grans d’aigua
  • Càpsules de paper metal·litzat, petites.
Es barreja l’aigua i el sucre.
Es posa al foc i quan començi a bullir es treu del foc i es deixa refredar una mica. Apartar una petita quantitat de xarop per untar els motlles.Batre els rovells d’ou, sense que facin escuma, i afegir el xarop que havíem preparat abans. Barrejar bé.
Untar els motlles i omplir-los del batut. Coure al vapor durant 15 minuts, amb la cassola coberta amb un drap de cuina ( per absorbir l’excés de vapor i evitar la condensació) i posant la tapa per sobre. Deixar refredar.
.

Per treure’ls del motlle , passar amb cura la punta d’un ganivet pel voltant del motlle. Posar-los en càpsules de paper per a trufes ( és millor que siguin de paper metal·litzat ).

 

També et pot interessar

Deixa un comentari / Leave a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.