Tapa d'espàrrec i carbassó
ImprimirINGREDIENTS
- 8 espàrrecs verds, frescos;
- 2 carbassons;
- 100 g de formatge camembert;
- vinagre de xerès, oli i sal;
- escuradents decoratius.
ELABORACIÓ
- Pelar els carbassons i fer-ne làmines longitudinals fines, que es puguin caragolar.
- Apart, tallar la part més dura dels espàrrecs i deixar l’extrem superior.
- Posar una làmina de carbassó sobre la superfície del tauler; col·locar a la part central un dels espàrrecs i una petita quantitat de formatge; afegir un raig d’oli i caragolar el carbassó per a obtenir com un caneló que envolti l’espàrrec i el formatge. Subjectar amb un escuradents;
- Cal repetir la operació fins a tenir totes les tapes acabades; posar al forn, afegir un rajolí d’oli, i deixar coure fins que el carbassó estigui cuit.
- Acabar la presentació posant cada tapa sobre un platet i regar amb una vinagreta de vinagre de xerès i oli , i una mica de sal.
Servir de seguida, mentre sigui calent.
1 comentari
Tenem una pinta boníssima.
I segur que amb aquest toc de formatge ho estan.
Una salutació,
http://www.unestapes.blogspot.com