Fes el teu menú setmanal, combinant un primer plat, un segon i unes postres. També pots canviar el primer plat per un aperitiu. Tria una recepta de cada fila d’aquesta pàgina: hi ha múltiples opcions per combinar.
Vol-au-vent de verdures i tofu
13 de gener de 2021
Aperitiu de patata amb ou i pernil
20 de maig de 2020
Coca de carxofa cruixent
26 d'abril de 2020
Copa de crema d’espàrrecs amb gambes
7 d'abril de 2020
Niu de mongeta verda amb ou poché
4 d'abril de 2020
Milfulles de peu de porc i poma, en paté
29 de gener de 2020
Hummus de mongetes
11 de març de 2019
Copa de crema de gorgonzola, amb pera
22 de gener de 2018
Aperitius de festa
18 de desembre de 2016
Aulives amb herbes aromàtiques
1 d'octubre de 2016
Caragolines: cuina de Lleida
10 de juliol de 2016
Entrants de Festa Major
19 de juliol de 2015
Aperitiu de patata sorpresa mini
24 de desembre de 2014
Aulives
23 de novembre de 2014
Patata sorpresa
28 de febrer de 2014
Rossejat d’arròs amb verdures
5 de gener de 2022
Fideus a la castanyola
8 d'octubre de 2021
Gotets de crema de ceps variats
1 de setembre de 2021
Vol-au-vent de verdures i tofu
13 de gener de 2021
Truita de rossinyols i patata
2 d'octubre de 2020
Aperitiu de patata amb ou i pernil
20 de maig de 2020
Cuina japonesa
18 de maig de 2020
Copa de crema d’espàrrecs amb gambes
7 d'abril de 2020
Niu de mongeta verda amb ou poché
4 d'abril de 2020
Carabassons farcits, amb salmó
2 de febrer de 2020
Favetes amb calamarsons
31 de gener de 2020
Milfulles de peu de porc i poma, en paté
29 de gener de 2020
Arròs de carreretes i llenegues
19 de novembre de 2019
Arròs de rap, escamarlans i carxofes
7 d'octubre de 2019
Bacallà a la lleidatana
2 d'abril de 2019
Rossejat d’arròs amb verdures
5 de gener de 2022
Guatlles amb llenegues i aulives
21 d'octubre de 2021
Suquet de peix
12 d'agost de 2021
Cous-cous de guatlla i verdures
17 de juny de 2020
Cuina japonesa
18 de maig de 2020
Boles de Pasqüa, cuina medieval
15 d'abril de 2020
Favetes amb calamarsons
31 de gener de 2020
Arròs de carreretes i llenegues
19 de novembre de 2019
Guatlles amb bolets
23 d'octubre de 2019
Arròs de rap, escamarlans i carxofes
7 d'octubre de 2019
Bacallà a la lleidatana
2 d'abril de 2019
Cuina medieval: alidem a pols en ast
5 de febrer de 2018
Sardines a la brasa amb herbes aromàtiques i carabassó
14 de setembre de 2016
Llobarro a les herbes aromàtiques
11 de maig de 2016
Conill guisat
1 de maig de 2014
Gelat de iogurt amb albercocs i coca de vidre
17 de juny de 2021
Magdalenes de taronja
30 d'abril de 2020
Soufflé de roses per sant Jordi
23 d'abril de 2020
Milfulls de xocolata amb crema de cafè
22 d'abril de 2020
Magdalenes de poma
8 de febrer de 2020
Cóc de taronja i fruits secs
28 de gener de 2020
Vaixell de xocolata amb gelat
25 de gener de 2020
Troncs de xocolata, del bosc al plat
21 de gener de 2020
Neules amb crema de torró
31 de desembre de 2019
Confitura de prunes aromatitzada
22 de juliol de 2019
Sorbet de maduixes
3 de maig de 2019
Mona de Pasqua
22 d'abril de 2019
Búrnia de figues, cuina medieval.
2 de setembre de 2018
Pastissos amb crema de iogurt i maduixes
4 de juliol de 2017
Gelea de mandarines
5 d'abril de 2017