Política de privacitat

Versions en català / castellà

La Política de Privacitat té per finalitat descriure com tractem la informació dels usuaris que accedeixen al nostre Web  https://www.cuinavoraelfoc.cat.

En aquest sentit, la Titular, Rosa Cabiscol, garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida en la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i de Garantia de Drets Digitals (LOPD GDD). Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).

L’ús de lloc web implica l’acceptació d’aquesta Política de Privacitat així com les condicions incloses en l’Avís Legal.

Trobareu la resta de condicions legals i més informació a:

Identidad del responsable

Finalitat del web

Aquest lloc web ofereix informació gratuïta sobre el món gastronòmic: receptes de cuina, informació sobre productes alimentaris i fotografia gastronòmica. A més, brinda la possibilitat a l’usuari d’unir-se a una llista de subscriptors.

Principis aplicats en el tractament de dades

En el tractament de les teves dades personals, el Titular aplicarà els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades (RGPD):

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència: El Titular sempre requerirà el consentiment per al tractament de les dades personals que pot ser per a un o diverses finalitats específiques sobre els quals el Titular informarà l’Usuari prèviament amb absoluta transparència.
 • Principi de minimització de dades: El Titular sol·licitarà només les dades estrictament necessàries per a la fi o les finalitats que els sol·licita.
 • Principi de limitació del termini de conservació: El Titular mantindrà les dades personals recaptades durant el temps estrictament necessari per a la fi o les finalitats del tractament. El Titular informarà l’Usuari del termini de conservació corresponent segons la finalitat.
 • En el cas de subscripcions, el Titular revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable.
 • Principi d’integritat i confidencialitat: Les dades personals recaptades seran tractats de tal manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat estigui garantida.
 • El Titular presa les precaucions necessàries per a evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels seus usuaris per part de tercers.

La recollida de dades personals es realitza en un entorn segur ja que utilitzem el protocol criptogràfic SSL que fa que les comunicacions entre el servidor i el client es transmetin encriptades.

Obtenció de dades personals

Per a navegar per https://www.cuinavoraelfoc.cat no és necessari que facilitis cap dada personal.

Els casos en els quals sí que proporciones les teves dades personals són els següents:

 • En contactar a través dels formularis de contacte o enviar un correu electrònic.
 • En realitzar un comentari en un article o pàgina.
 • En inscriure’t en un formulari de subscripció o un butlletí que el Titular gestiona amb MailChimp.

Drets

El Titular t’informa que sobre les teves dades personals tens dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les dades emmagatzemades.
 • Sol·licitar una rectificació o la cancel·lació.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
 • Oposar-te al tractament.

No pots exercitar el dret a la portabilitat de les dades.

L’exercici d’aquests drets és personal i per tant ha de ser exercit directament per l’interessat, sol·licitant-lo directament al Titular, la qual cosa significa que qualsevol client, subscriptor o col·laborador que hagi facilitat les seves dades en algun moment, pot dirigir-se a Rosa *Cabiscol i demanar informació sobre les dades que té emmagatzemats i com els ha obtingut, sol·licitar la rectificació d’aquests, oposar-se al tractament, limitar el seu ús o sol·licitar la cancel·lació d’aquestes dades en els fitxers del Titular.

Per a exercitar els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició has d’enviar un correu electrònic a cuinaalfoc@gmail.com juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del D.N.I. o equivalent.

Tens dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideres que el tractament de dades personals que et concerneixen infringeix el Reglament.

Finalitat del tractament de dades personals

Quan et connectes al lloc web per a manar un correu al Titular, et subscrius al seu butlletí estàs facilitant informació de caràcter personal de la qual el responsable és Rosa Cabiscol. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom i cognoms, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i una altra informació. En facilitar aquesta informació, dónes el teu consentiment perquè la teva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per — Cdmon — només com es descriu en l’Avís Legal i en la present Política de Privacitat.

Les dades personals i la finalitat del tractament per part del Titular és diferent segons el sistema de captura d’informació:

 • Formularis de contacte: El Titular sol·licita dades personals entre els quals poden estar: nom i cognoms, adreça de correu electrònic, número de telèfon i adreça de lloc web amb la finalitat de respondre les consultes dels Usuaris.
 • Per exemple, s’utilitzen aquestes dades per a donar resposta a missatges, dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que poden tenir els Usuaris relatives a la informació inclosa en el lloc web, el tractament de les dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos en el lloc web, així com qualsevol altra consulta que l’Usuari pugui tenir i que no estigui subjecta a les condicions del lloc web.

Conservem els enviaments del formulari de contacte durant cert temps amb propòsits de servei al client, però que no fem servir la informació que heu enviat per a propòsits de màrqueting.

 • Formularis de subscripció a continguts: en aquests, el Titular pot sol·licitar les següents dades personals: nom i cognoms, adreça de correu electrònic, número de telèfon i adreça d’un lloc web per a gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials.
 • Les dades personals facilitades al Titular estaran situats en els servidors de The Rocket Science Group LLC d/b/a, amb domicili als EUA. (Mailchimp).

Existeixen altres finalitats per les que el Titular tracta dades personals:

 • Per a garantir el compliment de les condicions recollides en l’Avís Legal i en la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algorismes que ajudin aquest lloc web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
 • Per a secundar i millorar els serveis que ofereix aquest lloc web.
 • Per a analitzar la navegació dels usuaris. El Titular recull altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant l’ús de cookies que es descarreguen en l’ordinador de l’Usuari quan navega pel lloc web les característiques i la finalitat del qual estan detallades en la Política de Cookies .
 • Per a gestionar les xarxes socials. La Titular té presència en xarxes socials. Si et fas seguidor en les xarxes socials del Titular el tractament de les dades personals es regirà per aquest apartat, així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i que has acceptat prèviament.
 • Pots consultar les polítiques de privacitat de les principals xarxes socials en aquests enllaços:
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
 • El Titular tractarà les teves dades personals amb la finalitat d’administrar correctament la seva presència en la xarxa social, informar-te de les seves activitats, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin.En cap cas el Titular utilitzarà els perfils de seguidors en xarxes socials per a enviar publicitat de manera individual.

Comunicacions comercials

Posem en el seu coneixement que, a través dels diferents formularis de recollida de dades incloses en el Web, Cuina a la vora del foc podria demanar el consentiment dels Usuaris Registrats i/o dels Usuaris Finals per al tractament de les seves dades amb la finalitat de remetre’l a través de qualsevol mitjà, inclosos els electrònics ( correu electrònic, etc. ) informació tècnica o publicitària sobre les mateixes, i de serveis oferts per aquestes.

En tot cas, l’usuari registrat o l’usuari final podrà oposar-se a que les seves dades siguin tractades amb aquestes finalitats, tant en el moment de la recollida de les dades mitjançant la marcació de la casella / es que a aquest efecte s’inclou / en els corresponents formularis de recollida de dades, així com en qualsevol altre moment, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a cuinaalfoc@gmail.com

Seguretat de les dades personals

Per a protegir les teves dades personals, el Titular presa totes les precaucions raonables i segueix les millors pràctiques de la indústria per a evitar la seva pèrdua, malament ús, accés indegut, divulgació, alteració o destrucció d’aquests.

La recollida de dades personals es realitza en un entorn segur ja que utilitzem el protocol criptogràfic SSL que fa que les comunicacions entre el servidor i el client es transmetin encriptades.

El lloc Web està allotjat en el servidor d’allotjaments Cdmon. La seguretat de les dades está garantizada, ja que es prenen les mesures de seguretat necessàries.

La Titular informa l’Usuari que les seves dades personals no seran cedits a terceres organitzacions, amb l’excepció que aquesta cessió de dades estigui emparada en una obligació legal o quan la prestació d’un servei impliqui la necessitat d’una relació contractual amb un encarregat de tractament. En aquest últim cas, només es durà a terme la cessió de dades al tercer quan la Titular disposi del consentiment exprés de l’Usuari.

Tanmateix, a alguns casos es poden realitzar col·laboracions a altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment a l’Usuari informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

Contingut d’altres llocs web

Les pàgines d’aquest lloc web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres web es comporta exactament de la mateixa manera que si haguessis visitat l’altra web.
Aquests llocs web poden recopilar dades sobre tu, utilitzar cookies, incrustar un codi de seguiment addicional de tercers, i supervisar la teva interacció usant aquest codi.
Per això hauries de llegir les polítiques de privacitat d’aquestes altres webs que recaptin dades personals, perquè la Titular del web Cuina a la vora del foc no és responsable de les pràctiques de privacitat d’aquestes altres webs.

Política de Cookies

Perquè aquest lloc web funcioni correctament necessita utilitzar cookies, que és una informació que s’emmagatzema en el teu navegador web.
En la pàgina Política de Cookies pots consultar tota la informació relativa a la política de recollida, la finalitat i el tractament de les cookies.

Legitimació per al tractament de dades

La base legal per al tractament de les teves dades és: el consentiment.
Per a contactar amb el Titular, subscriure’t a un butlletí o realitzar comentaris en aquest lloc web has d’acceptar la present Política de Privacitat.

Categories de dades personals

Les categories de dades personals que tracta el Titular són:
• Dades identificatives. Pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom i cognoms, adreça de correu electrònic, número de telèfon, si es fa una subscripció o s’envia un comentari.
• No es tracten categories de dades especialment protegides si només es navega pel web, però s’utilitzen cookies.

Conservació de dades personals

Les dades personals que proporcions al Titular es conservaran fins que sol·licitis la seva supressió.
Si deixeu un comentari, el comentari i els seves dades meta és retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar qualsevol comentari.
Per als usuaris que és registrin en la web, també emmagatzemem la informació personal que proporcionin al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris podin veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no podin canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Destinataris de dades personals

 • Mailchimp The Rocket Science Group LLC d/b/a , amb domicili als EUA. Més informació en: https://mailchimp.com . The Rocket Science Group LLC d/b/a tràfic les dades amb la finalitat de prestar els seus serveis d’email màrqueting al Titular.
 • Google Analytics és un servei d’analítica web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal de la qual està en 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, els Estats Units (“Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text situats en el teu ordinador, per a ajudar el Titular a analitzar l’ús que fan els Usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre l’ús del lloc web (incloent l’adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors dels Estats Units. Més informació en: https://analytics.google.com.
 • En la pàgina de Política de privacitat de Google s’explica com Google gestiona la privacitat pel que fa a l’ús de les cookies i una altra informació. També pots veure una llista de els tipus de cookies que utilitza Google i els seus col·laboradors i tota la informació relativa a l’ús que fan de les cookies publicitàries.
 • Recopilem informació sobre els visitants que facin comentaris, mitjançant el pluggin contra el correu brossa Akismet. L’informem que el que recopilem depèn de com l’usuari configura Akismet per al lloc, però generalment inclou la direcció IP del comentarista, l’agent de l’usuari, el referent i l’URL del lloc (juntament amb una altra informació proporcionada directament pel comentarista, com el seu nom, el seu nom d’usuari, el seu correu electrònic, la direcció i el comentari en si).

Navegació Web

En navegar per https://www.cuinavoraelfoc.cat es poden recollir dades no identificatives, que poden incloure, l’adreça IP, geolocalització, un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, hàbits de navegació i altres dades que no poden ser utilitzats per a identificar-te.
El lloc web utilitza els següents serveis d’anàlisis de tercers:
• Google Analytics.

El Titular utilitza la informació obtinguda per a obtenir dades estadístiques, analitzar tendències, administrar el lloc, estudiar patrons de navegació i per a recopilar informació demogràfica.
El Titular no es fa responsable del tractament de les dades personals que realitzin les pàgines web a les quals puguis accedir a través dels diferents enllaços que conté el lloc web.

Exactitud i veracitat de les dades personals

Et compromets al fet que les dades facilitades al Titular siguin correctes, complets, exactes i vigents, així com a mantenir-los degudament actualitzats.
Com a Usuari del lloc web ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades remeses al lloc web exonerant a la Titular de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.

Acceptació i consentiment

Com a Usuari del lloc web declares haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptes i consents el tractament dels mateixos per part de Rosa Cabiscol en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de Privacitat.

Revocabilitat

Per a exercitar els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició has d’enviar un correu electrònic a cuinaalfoc@gmail.com juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del D.N.I. o equivalent.
L’exercici d’aquests drets no inclou cap dada que Rosa *Cabiscol estigui obligat a conservar amb finalitats administratius, legals o de seguretat.

Canvis en la Política de Privacitat

El Titular es reserva el dret a modificar la present Política de Privacitat per a adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.
Aquestes polítiques estaran vigents fins que siguin modificades per unes altres degudament publicades.

Dret d’exclusió

La Titular de Cuina a la vora del foc es reserva el dret a denegar o retirar l’accés al portal o als serveis oferits sense necessitat de preavís, a instància pròpia o d’un tercer, a aquells usuaris que incompleixin les condicions de l’Avís legal.

……………………………………………………………………………………………..

Versió en castellà

La Política de Privacidad tiene por finalidad describir como tratamos la información de los usuarios que acceden en nuestro Web

En este sentido, Rosa Cabiscol garantiza el cumplimiento de la normativa vigente en materia de protección de datos personales, reflejada en la Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y de Garantía de Derechos Digitales (LOPD GDD). Cumple también con el Reglamento (UE) 2016/679 del Parlamento Europeo y del Consejo de 27 de abril de 2016 relativo a la protección de las personas físicas (RGPD).

El uso de sitio Web implica la aceptación de esta Política de Privacidad así como las condiciones incluidas en el Aviso Legal.

Identidad del responsable

Finalidad de la web

Este sitio web ofrece información gratuita sobre el mundo gastronómico: recetas de cocina, trucos, información sobre productos alimenticios y fotografia gastronómica. Además, brinda la posibilidad al usuario de unirse a una lista de suscriptores.

Principios aplicados en el tratamiento de datos

En el tratamiento de tus datos personales, el Titular aplicará los siguientes principios que se ajustan a las exigencias del nuevo reglamento europeo de protección de datos (RGPD):

 • Principio de licitud, lealtad y transparencia: El Titular siempre requerirá el consentimiento para el tratamiento de los datos personales que puede ser para uno o varios fines específicos sobre los que el Titular informará al Usuario previamente con absoluta transparencia.
 • Principio de minimización de datos: El Titular solicitará solo los datos estrictamente necesarios para el fin o los fines que los solicita.
 • Principio de limitación del plazo de conservación: El Titular mantendrá los datos personales recabados durante el tiempo estrictamente necesario para el fin o los fines del tratamiento. El Titular informará al Usuario del plazo de conservación correspondiente según la finalidad.
  En el caso de suscripciones, el Titular revisará periódicamente las listas y eliminará aquellos registros inactivos durante un tiempo considerable.
 • Principio de integridad y confidencialidad: Los datos personales recabados serán tratados de tal manera que su seguridad, confidencialidad e integridad esté garantizada.
  El Titular toma las precauciones necesarias para evitar el acceso no autorizado o uso indebido de los datos de sus usuarios por parte de terceros.

La recogida de datos personales se realiza en un entorno seguro ya que utilizamos el protocolo criptográfico SSL que hace que las comunicaciones entre el servidor y el cliente se transmitan encriptadas.

Obtención de datos personales

Para navegar por https://www.cuinavoraelfoc.cat no es necesario que facilites ningún dato personal.

Los casos en los que sí proporcionas tus datos personales son los siguientes:

 • Al contactar a través de los formularios de contacto o enviar un correo electrónico.
 • Al realizar un comentario en un artículo o página.
 • Al inscribirte en un formulario de suscripción o un boletín que el Titular gestiona con MailChimp.

Derechos

El Titular te informa que sobre tus datos personales tienes derecho a:

 • Solicitar el acceso a los datos almacenados.
 • Solicitar una rectificación o la cancelación.
 • Solicitar la limitación de su tratamiento.
 • Oponerte al tratamiento.

No puedes ejercitar el derecho a la portabilidad de los datos.

El ejercicio de estos derechos es personal y por tanto debe ser ejercido directamente por el interesado, solicitándolo directamente al Titular, lo que significa que cualquier cliente, suscriptor o colaborador que haya facilitado sus datos en algún momento, puede dirigirse a Rosa Cabiscol y pedir información sobre los datos que tiene almacenados y cómo los ha obtenido, solicitar la rectificación de los mismos, oponerse al tratamiento, limitar su uso o solicitar la cancelación de esos datos en los ficheros del Titular.

Para ejercitar tus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición tienes que enviar un correo electrónico a cuinaalfoc@gmail.com junto con la prueba válida en derecho como una fotocopia del D.N.I. o equivalente.

Tienes derecho a la tutela judicial efectiva y a presentar una reclamación ante la autoridad de control, en este caso, la Agencia Española de Protección de Datos, si consideras que el tratamiento de datos personales que te conciernen infringe el Reglamento.

Finalidad del tratamiento de datos personales

Cuando te conectas al sitio Web para mandar un correo al Titular, te suscribes a su boletín estás facilitando información de carácter personal de la que el responsable es Rosa Cabiscol. Esta información puede incluir datos de carácter personal como pueden ser tu dirección IP, nombre y apellidos, dirección física, dirección de correo electrónico, número de teléfono, y otra información. Al facilitar esta información, das tu consentimiento para que tu información sea recopilada, utilizada, gestionada y almacenada por — cdmon — sólo como se describe en el Aviso Legal y en la presente Política de Privacidad.

Los datos personales y la finalidad del tratamiento por parte del Titular es diferente según el sistema de captura de información:

 • Formularios de contacto: El Titular solicita datos personales entre los que pueden estar: nombre y apellidos, dirección de correo electrónico, número de teléfono y dirección de sitio Web con la finalidad de responder las consultas de los Usuarios.
  Por ejemplo, Rosa Cabiscol utiliza esos datos para dar respuesta a mensajes, dudas, quejas, comentarios o inquietudes que pueden tener los Usuarios relativas a la información incluida en el sitio Web, el tratamiento de los datos personales, cuestiones referentes a los textos legales incluidos en el sitio Web, así como cualquier otra consulta que el Usuario pueda tener y que no esté sujeta a las condiciones del sitio Web.

Conservem els enviaments del formulari de contacte durant cert temps amb propòsits de servei al client, però que no fem servir la informació que heu enviat per a propòsits de màrqueting.

 • Formularios de suscripción a contenidos: El Titular solicita los siguientes datos personales: nombre y apellidos, dirección de correo electrónico, número de teléfono y dirección de un sitio web para gestionar la lista de suscripciones, enviar boletines, promociones y ofertas especiales.
  Los datos personales facilitados al Titular estarán ubicados en los servidores de The Rocket Science Group LLC d/b/a, con domicilio en EEUU. (Mailchimp).

Existen otras finalidades por las que el Titular trata datos personales:

 • Para garantizar el cumplimiento de las condiciones recogidas en el Aviso Legal y en la ley aplicable. Esto puede incluir el desarrollo de herramientas y algoritmos que ayuden a este sitio Web a garantizar la confidencialidad de los datos personales que recoge.
 • Para apoyar y mejorar los servicios que ofrece este sitio Web.
 • Para analizar la navegación de los usuarios. El Titular recoge otros datos no identificativos que se obtienen mediante el uso de cookies que se descargan en el ordenador del Usuario cuando navega por el sitio Web cuyas características y finalidad están detalladas en la Política de Cookies .
 • Para gestionar las redes sociales. Rosa Cabiscol tiene presencia en redes sociales. Si te haces seguidor en las redes sociales del Titular el tratamiento de los datos personales se regirá por este apartado, así como por aquellas condiciones de uso, políticas de privacidad y normativas de acceso que pertenezcan a la red social que proceda en cada caso y que has aceptado previamente.
  Puedes consultar las políticas de privacidad de las principales redes sociales en estos enlaces:
 • El Titular tratará tus datos personales con la finalidad de administrar correctamente su presencia en la red social, informarte de sus actividades, así como para cualquier otra finalidad que las normativas de las redes sociales permitan.En ningún caso el Titular utilizará los perfiles de seguidores en redes sociales para enviar publicidad de manera individual.

Comunicacions comercials

Posem en el seu coneixement que, a través dels diferents formularis de recollida de dades incloses en el Web, Cuina a la vora del foc podria demanar el consentiment dels Usuaris Registrats i/o dels Usuaris Finals per al tractament de les seves dades amb la finalitat de remetre’l a través de qualsevol mitjà, inclosos els electrònics ( correu electrònic, etc. ) informació tècnica o publicitària sobre les mateixes, i de serveis oferts per aquestes.

En tot cas, l’usuari registrat o l’usuari final podrà oposar-se a que les seves dades siguin tractades amb aquestes finalitats, tant en el moment de la recollida de les dades mitjançant la marcació de la casella / es que a aquest efecte s’inclou / en els corresponents formularis de recollida de dades, així com en qualsevol altre moment, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a cuinaalfoc@gmail.com

Seguridad de los datos personales

Para proteger tus datos personales, el Titular toma todas las precauciones razonables y sigue las mejores prácticas de la industria para evitar su pérdida, mal uso, acceso indebido, divulgación, alteración o destrucción de los mismos.

La recogida de datos personales se realiza en un entorno seguro ya que utilizamos el protocolo criptográfico SSL que hace que las comunicaciones entre el servidor y el cliente se transmitan encriptadas.

El sitio Web está alojado en el servidor de alojamientos web Cdmon. La seguridad de los datos está garantizada, ya que toman todas las medidas de seguridad necesarias para ello.

Rosa Cabiscol informa al Usuario de que sus datos personales no serán cedidos a terceras organizaciones, con la salvedad de que dicha cesión de datos esté amparada en una obligación legal o cuando la prestación de un servicio implique la necesidad de una relación contractual con un encargado de tratamiento. En este último caso, solo se llevará a cabo la cesión de datos al tercero cuando Rosa Cabiscol disponga del consentimiento expreso del Usuario.

Sin embargo, en algunos casos se pueden realizar colaboraciones con otros profesionales, en esos casos, se requerirá consentimiento al Usuario informando sobre la identidad del colaborador y la finalidad de la colaboración. Siempre se realizará con los más estrictos estándares de seguridad.

Contenido de otros sitios web

Las páginas de este sitio Web pueden incluir contenido incrustado (por ejemplo, vídeos, imágenes, artículos, etc.). El contenido incrustado de otras web se comporta exactamente de la misma manera que si hubieras visitado la otra web.

Estos sitios Web pueden recopilar datos sobre ti, utilizar cookies, incrustar un código de seguimiento adicional de terceros, y supervisar tu interacción usando este código.

Por ello deberías leer las políticas de privacidad de esas otras webs que recaben datos personales, por que Cuina a la vora del foc no es responsable de las prácticas de privacidad de esas otras webs.

Política de Cookies

Para que este sitio Web funcione correctamente necesita utilizar cookies, que es una información que se almacena en tu navegador web.

En la página Política de Cookies puedes consultar toda la información relativa a la política de recogida, la finalidad y el tratamiento de las cookies.

Legitimación para el tratamiento de datos

La base legal para el tratamiento de tus datos es: el consentimiento.

Para contactar con el Titular, suscribirte a un boletín o realizar comentarios en este sitio Web tienes que aceptar la presente Política de Privacidad.

Categorías de datos personales

Las categorías de datos personales que trata el Titular son:

 • Datos identificativos.
 • No se tratan categorías de datos especialmente protegidos.

Conservación de datos personales

Los datos personales que proporciones al Titular se conservarán hasta que solicites su supresión.

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web, també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Destinatarios de datos personales

 • Mailchimp The Rocket Science Group LLC d/b/a , con domicilio en EEUU.
  Más información en: https://mailchimp.com
  The Rocket Science Group LLC d/b/a trata los datos con la finalidad de prestar sus servicios de email marketing al Titular.
 • Google Analytics es un servicio de analítica web prestado por Google, Inc., una compañía de Delaware cuya oficina principal está en 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Estados Unidos (“Google”).
  Google Analytics utiliza “cookies”, que son archivos de texto ubicados en tu ordenador, para ayudar al Titular a analizar el uso que hacen los Usuarios del sitio Web. La información que genera la cookie acerca del uso del sitio Web (incluyendo la dirección IP) será directamente transmitida y archivada por Google en los servidores de Estados Unidos.
  Más información en: https://analytics.google.com
 • Recopilamos informació sobre los visitantes que envian comentarios, mediante el pluggin Akismet, contra el correo basura o spam. Informamos que el que recopilamos depende de como el usuario configura Akismet para el sitio, pero generalmente incluye la dirección IP del comentarista, el agente del usuario, el referente i l’URL del sitio (junto a otras informaciones proporcionadas directamente por el comentarista, como su nombre, su nombre de usuario, su correo electrónico, la dirección i el comentario en si).

En la página de Política de privacidad de Google se explica cómo Google gestiona la privacidad en lo que respecta al uso de las cookies y otra información.

También puedes ver una lista de los tipos de cookies que utiliza Google y sus colaboradores y toda la información relativa al uso que hacen de las cookies publicitarias.

Navegación Web

Al navegar por https://www.cuinavoraelfoc.cat se pueden recoger datos no identificativos, que pueden incluir, la dirección IP, geolocalización, un registro de cómo se utilizan los servicios y sitios, hábitos de navegación y otros datos que no pueden ser utilizados para identificarte.

El sitio Web utiliza los siguientes servicios de análisis de terceros:

 • Google Analytics/ Google Search

La Titular utiliza la información obtenida para obtener datos estadísticos, analizar tendencias, administrar el sitio, estudiar patrones de navegación y para recopilar información demográfica.

La Titular no se hace responsable del tratamiento de los datos personales que realicen las páginas web a las que puedas acceder a través de los distintos enlaces que contiene el sitio Web.

Exactitud y veracidad de los datos personales

Te comprometes a que los datos facilitados a la Titular sean correctos, completos, exactos y vigentes, así como a mantenerlos debidamente actualizados.

Como Usuario del sitio Web eres el único responsable de la veracidad y corrección de los datos remitidos al sitio Web exonerando a la Titular de cualquier responsabilidad al respecto.

Aceptación y consentimiento

Como Usuario del sitio Web declaras haber sido informado de las condiciones sobre protección de datos de carácter personal, aceptas y consientes el tratamiento de los mismos por parte de Rosa Cabiscol en la forma y para las finalidades indicadas en esta Política de Privacidad.

Revocabilidad

Para ejercitar tus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición tienes que enviar un correo electrónico a cuinaalfoc@gmail.com junto con la prueba válida en derecho como una fotocopia del D.N.I. o equivalente.

El ejercicio de estos derechos no incluye ningún dato que la Titular esté obligada a conservar con fines administrativos, legales o de seguridad.

Cambios en la Política de Privacidad

La Titular se reserva el derecho a modificar la presente Política de Privacidad para adaptarla a novedades legislativas o jurisprudenciales, así como a prácticas de la industria.

Estas políticas estarán vigentes hasta que sean modificadas por otras debidamente publicadas.

Derecho de exclusión

La Titular de Cuina a la vora del foc se reserva el derecho de denegar o retirar el acceso al portal o a los servicios ofrecidos sin necesidad de preaviso, a instancia propia o de un tercero, a aquellos usuarios que incumplan el Aviso Legal.