Aquest primer plat fet amb pèsols frescos i taquets de pernil, sempre l’he trobat molt bo. És fàcil de fer i no costa gaire temps…
Pèsols amb pernil
ImprimirINGREDIENTS
- 200 g de pèsols frescos;
- 1 ceba;
- 60 g de pernil salat tallat a taquets, que sigui bo;
- 1 copa de vi blanc sec;
- oli d'oliva i sal.
ELABORACIÓ
- Tallar la ceba a rodanxes fines, posar-les en una cassola amb un bon raig d’oli i deixar potxar fins que sigui daurada;
- Afegir el pernil i continuar la cocció 3 o 4 minuts més; tot seguit, afegir els pèsols, el vi blanc i la sal;
- Continuar la cocció uns 15 minuts fins que els pèsols siguin cuits.
Servir calent.
Si es disposa de cassoletes individuals es pot servir en la mateixa cassola.
1 comentari
A mí també m'agrada molt aquest plat. Les cassoletes taronges també m'han agradat molt i les fotos genials, com sempre.