Per a dir adéu a La recepta del 15 dels Fogons de la Bordeta, aquests pastissets o volovants preparats amb pasta de full i una combinació de bolets o be amb formatge i patata, com aperitius pel dinar de Nadal…
Pastissets o volovants de bolets i de formatge
ImprimirINGREDIENTS
- Pasta de full per a fer els pastissets; també es poden comprar els volovants ja preparats en una pastisseria;
- 0,5 kg de bolets variats;
- un vas de brou;
- 1 cullerada de farina;
- 1 copa de vi blanc sec;
- 1 ceba;
- sal i oli.
ELABORACIÓ
- Per fer els volovants, posar la pasta de full en un motlle i coure al forn fins que siguin cuits.
- Picar la ceba finament i coure-la en una paella amb oli. Afegir els bolets, netejats i tallats prèviament.
- Salar, i tirar la farina, remenant per a que quedi ben incorporada, i afegir a continuació el brou i el vi blanc.
- Deixar coure entre 8 i 10 minuts, fins que espessi, i omplir els volovants amb la mescla.
Presentar calents.
.
També es poden omplir d’una mescla de patata cuita al forn i formatge del Pallars, per exemple, o bé amb brandada de bacallà.
Si es fan per Nadal es poden presentar el plats posant-los sobre fulles seques, si s’adiu amb la decoració de la taula..
1 comentari
Quins pastissets més bons, amb el que ens agraden els bolets a casa!
Moltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra