Comencem nova temporada després d’uns mesos d’inactivitat..amb una pasta papardelle italiana amb espinacs. Avui he decidit cuinar-los amb uns musclos i uns pèsols, com un mar i muntanya, però canviant la muntanya per l’horta.. Share this:TwitterFacebook musclospastapèsols 0 Facebook Twitter Google + Pinterest Entrada prèvia Fotografies de fruita d’estiu Entrada següent Búrnia de figues, cuina medieval. També et pot interessar Conserva de tomata Albergínies farcides vegetarianes Tapa d’espàrrec i carbassó Milfulles d’espàrrecs i salmó Cóc de taronja i fruits secs Vol-au-vent de verdures i tofu Poma al forn Gelat de vainilla i albercoc, en geladora Nostalgia Sorbet de maduixes Gelat de llet de cabra i mel Deixa un comentari / Leave a Comment Cancela la resposta./ Cancel ReplyHeu d'iniciar la sessió per escriure un comentari. Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.