Comencem nova temporada després d’uns mesos d’inactivitat..amb una pasta papardelle italiana amb espinacs. Avui he decidit cuinar-los amb uns musclos i uns pèsols, com un mar i muntanya, però canviant la muntanya per l’horta.. Share this:TwitterFacebook musclospastapèsols 0 Facebook Twitter Google + Pinterest Entrada prèvia Fotografies de fruita d’estiu Entrada següent Búrnia de figues, cuina medieval. També et pot interessar Albergínies farcides vegetarianes Troncs de xocolata, del bosc al plat Confitures de figues i de síndria Caragolines: cuina de Lleida Vol-au-vent de verdures i tofu Milfulles d’espàrrecs i salmó Fussili amb carbassó i tonyina Fotografies de fruita d’estiu Fulloles amb sorbet de mandarina Peres al vi Deixa un comentari / Leave a Comment Cancela la resposta./ Cancel ReplyHeu d'iniciar la sessió per escriure un comentari. Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.