Pa d’espelta integral

16 de setembre de 2016
Pa d’espelta integral

Abans-d’ahir vaig decidir fer un pa amb la farina que em quedava, i buscant pel web vaig trobar aquesta recepta de pa de motlle integral, de “El invitado de invierno”, i la vaig veure tant fàcil que vaig decidir provar-la, però utilitzant només pa integral d’espelta. Cal destinar-hi unes hores, però no hi ha quasi cap feina. Jo el vaig començar a la tarda, i el vaig deixar fermentar a la nevera; la cocció la faig fer ahir a la nit.
I ha sortit prou bo; no tant bonic com l’original, això sí.

Pa d'espelta integral

Imprimir
Temps preparació: Temps cocció:

INGREDIENTS

  • 600 g de farina d'espelta integral;
  • 6 g de sal;
  • aigua;
  • una cullerada de mantega;
  • llevat sec.

ELABORACIÓ

Mireu la recepta original de “El invitado de invierno”. Enlloc de meitat de farina integral i meitat farina de força, ja vaig posar tota la farina integral.

El pa ha resultat tant tou i amb el gust especial del pa d’espelta, i es pot combinar tant amb ingredients salats com llonganissa seca o formatge fresc, com amb gelea o melmelades.

També et pot interessar

Deixa un comentari / Leave a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.