Semiesfera de crema catalana i poma..a l’estil de l’Ettore de Bavette

25 de gener de 2016
Semiesfera de crema catalana i poma..a l’estil de l’Ettore de Bavette

Aquest cap de setmana ha estat la Festa Major del poble, i com cada any hem tingut convidats de la família a dinar…

Volia fer algunes postres especials, i vaig trobar una recepta d’un dels meus blogs preferits, de Bavette-Gastronomia: es tracta de la crema catalana amb poma i glacejat de caramel, que em va semblar perfecta per la ocasió.
Vaig seguir curosament les seves instruccions, que complementa amb un vídeo que mostra com fer la cobertura de caramel ..i..voilà! em van sortir unes semiesferes quasi perfectes, no tant com les seves, però prou boniques com per a presentar-les a la taula.

 

 

La decoració final la vaig fer a la meva manera, amb unes neules grosses trossejades i banyades amb una mica de xocolata, i una grosella a cada plat.

I encara me’n van quedar unes quantes, de semiesferes, que tinc congelades per una altra ocasió.

Gràcies, Ettore!

 

També et pot interessar

Deixa un comentari / Leave a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.