Gotets de crema de ceps variats

1 de setembre de 2021
Gotets de crema de ceps variats

Avui he portat uns profiterols salats a la meva feina, per a una celebració, i a casa m’ha quedat una mica de la crema de ceps que havia preparat. Així que he decidit fer una mica d’aprofitament i convertir-ho en un nou plat: gotets d’aperitius de crema de ceps, amb diferents acompanyaments .

Ingredients:

Per a la crema, que es prepara segons la recepta dels profiterols amb crema de ceps:

  • 300 g de ceps, frescos o congelats
  • 1 patata,
  • 1 porro,
  • 50 g de mantega,
  • aigua i sal

Per a l’acompanyament:

  • 1 poma
  • 1 mango
  • pa torrat
  • pernil en encenalls
  • cebollino o una branca de porro

Una vegada preparada i refredada la crema de ceps, preparem els diferents gots:

Gotet amb crema i mango:

Alternem la crema amb trossets de mango, tallat a daus

Gotet de crema de ceps i poma:

Posem dauets de poma al fons del vas i completem amb la crema.

Gotet de crema de ceps amb porro o cebollino:

Tallem una branqueta verda de porro a tires molt fines, en posem unes quantes al fons del vas i afegim la crema. Decorem amb més tires de porro. Es pot fer també amb cebollino ( llavors no cal fer tires)

Gotet de crema de ceps i tomàquet

Tallem tomata madura a daus, i l’alternem amb la crema.

Tots els gotets menys els de mango s’acaben amb un parell d’encenalls de pernil.

També et pot interessar