Fa dies que tenia per casa una coca de vidre, i havia quedat una mica seca, així que vaig decidir aprofitar-la per a fer un gelat de iogurt cruixent. El gelat té el sabor d`una de les fruites que més m’agrada: l’albercoc. Ara que l’albercoquer de casa té la fruita a punt de collita, no me’n he pogut estar d’afegir-li. El resultat és realment bo.



Ingredients:
- Un iogurt
- tres cullerades de sucre morè
- 6 albercocs.
- Un quart de coca de vidre
Elaboració:
Pelem 4 dels albercocs i els tallem a trossos. Els posem en un recipient de batedora juntament amb el iogurt i el sucre. Batem be fins que la mescla quedi homogènia. Afegim una mica de coca i tornem a batre.
A continuació pelem els altres dos albercocs i els tallem a daus petits, i trenquem la resta de la coca de vidre a trossets petits. Tots dos ingredients els afegim a la mescla, sense batre de nou.
Passem la mescla a una geladora i deixem que es faci el gelat. Alternativament es pot deixar al congelador, mesclant de tant en tant amb una forquilla per a trencar els cristalls que es van formant.
Per a servir-lo cal treure’l del congelador una estona abans. Decorar amb trossets de coca de vidre i fruita fresca..


