La Cuina de bolets és una de les aficions que ocupen una bona part de la gent dels països catalans quan arriba la tardor. Ens agrada buscar-los pels boscos, portar-los i ensenyar-los als amics i veïns , i cuinar-los. Jo no tinc gaire experiència en anar per les muntanyes plegant bolets, però en canvi la cuina si que la conec.
Menstrestant, podeu veure algunes altres receptes que hem fet: la crema de ceps (una de les millors que tenim en aquest blog!) , o la llonganissa amb camagrocs, o els profiterols amb ceps i pernil.
Avui estic preparant algunes noves receptes d’aquesta cuina de bolets per al blog. Tinc camagrocs, ceps i trompetes de la mort, i a partir de demà en començareu a veure els resultats, perquè estic cuinant. Trobareu uns macarrons de ceps, camagrocs i trompetes de la mort i uns canelons de conill amb camagrocs.
Per a conèixer el mon dels bolets, hi ha multitud de webs que s’hi dediquen. A mi m’agraden especialment Bolets.info i Bolets.com, i si teniu temps de llegir, us recomano que fullegeu el llibre El dioscórides renovado, de Pius Font i Quer, llibre de referència botànica dels Països catalans.
Benvingudes a la cuina dels bolets!
