Amb els polos de la recepta anterior i una mica de vodka he preparat aquest còctel, per a la recepta del 15 de Els Fogons de La Bordeta, i també perquè últimament estic provant de fer elaboracions de fruites amb diversos ingredients…
Ingredients:
- Vodka;
- polos de fruites, de la recepta anterior;
- una copa alta.
Elaboració:
Treure els polos de fruites del congelador i deixar descongelar una mica. Posar vodka al fons de la copa, i afegir un dels polos d’albercoc , de manera que el suc de fruita es vagi barrejant amb el vodka.
Repetir l’operació amb un altre polo, en aquest cas de síndria, i deixar barrejar sense remoure. Es formen vàries capes de colors, amb un degradat.
Per servir, posar un polo en forma de bola, a sobre.
Beure amb cura: té un alt grau alcohòlic.
A partir d’aquest còctel vull provar de fer una altra elaboració…
1 comentari
Guau! Un còctel realment fascinant, m'encanta! T'asseguro que el provarem de fer, em sembla molt original!
Moltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra