Per aquells que volen celebrar les festes amb un còctel sense alcohol, es pot triar un vi blanc des-alcoholitzat , i afegir-hi algunes fruites variades, com raïm, mandarina i gerds, i una mica de sucre. Apte per a tothom. Share this:TwitterFacebook 0 Facebook Twitter Google + Pinterest Entrada prèvia Fons de rajoles Entrada següent Ganivets per tallar de tot També et pot interessar Piment, el vi aromàtic més apreciat de la... Gelat de llet merengada, cireres i albercocs (II) Mousse de mató i préssec Profiterols farcits amb ceps i pernil Mangrana de tardor Carxofes a la brasa Batut de fruites amb llet de civada Amanida líquida d’enciam amb pastanaga i rotllets d’alvocat Albergínies farcides amb camagrocs Vichyssoise Deixa un comentari / Leave a Comment Cancela la resposta./ Cancel ReplyHeu d'iniciar la sessió per escriure un comentari. Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.