-
4 carabassons rodons
-
1 porro
-
1 pastanaga grossa o dues mitjanes
-
1 pebrot roig
-
3 cullerades de crema de llet
-
50 g de formatge ratllat
-
sal, oli
-
aigua per bullir els carabassons
Posar una olla al foc amb abundant aigua salada. Quan comenci a bullir, posar- hi els carabassons i deixar-los coure de 15 a 20 minuts. Passat aquest temps, es treuen de l’aigua i es deixen refredar una mica. Llavors es talla una petita part, on hi ha el mànec, i es buiden per dins amb una cullera petita, tenint cura de no trencar la pell.Guardar la polpa que hem tret, i posar els carabassons cap avall perquè escorrin l’aigua.
Mentre es couen els carabassons es pot preparar el farcit: posar una paella al foc amb un bon raig d’oli i coure el porro tallat menut, a foc lent, fins que es posi transparent. Llavors afegir-hi la pastanaga i el pebrot, tallat petit. Deixar-ho coure uns 5 minuts, afegir la polpa del carabassó que s’havia reservat i la crema de llet.
Continuar la cocció fins que la llet no es noti o sia que la llet no es veu. Salar.
Farcir amb aquest preparat els carabassons, posar per sobre formatge ratllat i coure al forn durant uns 10 minuts, gratinant cap al final de la cocció. Servir calents.
1 comentari
Quins carbassons mes xulos, li hauré de dir al meu pare que busqui la llavor, realment una meravella per farcir. Quina bona pinta!!!!!!! Petons,