Aquesta recepta és la que inaugura la sèrie d’amanides de primavera, que aniré publicant aquests dies..
Fresca i variada, pot agradar molt als nens, amb la combinació de dolç i colors. I tots els ingredients son ecològics.ç
Fresca i variada, pot agradar molt als nens, amb la combinació de dolç i colors. I tots els ingredients son ecològics.ç
.

Ingredients:
- enciam;
- pastanaga;
- carbassó;
- ravenetes;
- albercoc;
- cireres;
- formatge de cabra, tipus “rulo”;
- sal;
- llimona;
- oli d’oliva;
- herbes aromàtiques: timó, farigola,..
- pètals de rosa comestibles, com a decoració.
Preparació:
Tallarem la pastanaga a tires fines, que es puguin cargolar, i també uns dauets; afegim unes tires de pell de carbassó, i hi posem una mica de suc de llimona.
Amb un estri de fer boles, en fem unes quantes de carbassó, albercoc i raveneta, i les mesclem amb la pastanaga i el carbassó.


Afegim unes fulles d’enciam tallats a trossos petits, uns daus de formatge, raveneta a rodanxes, les cireres, i amanim amb l’oli, la sal i les herbes aromàtiques, al gust.


Acabem de decorar amb dos o tres pètals de rosa. Servir de seguida.
