- Albergínies farcides amb camagrocs
- Albergínies farcides vegetarianes
- Alidem a pols en ast, cuina medieval
- Amanida de primavera a l’aroma d’herbes
- Amanida de fruites i hortalisses
- Amanida de quinoa, brots d’alfals i api
- Aperitiu de formatge amb pistatxo i mores
- Aperitiu de patata sorpresa
- Amanida d’arròs thai negre amb verdures i mango
- Amanida fresca amb fonoll
- Amanida líquida amb pastanaga i rotlles d’alvocat
- Aperitiu triple vegetal
- Aperitius de festa
- Aulives /olives trencades
- Arròs amb llamàntol
- Arròs negre
- Badall de pa amb tomata i pernil, menjant badalls.
- Badalls mini vegetals
- Batut de civada i fruites
- Bescuit de cítrics
- Bescuit de fruits secs
- Bescuit de taronja
- Bescuit de xocolata amb gelat de cafè
- Blinis amb formatge i salmó
- Brandada de bacallà, en farcells
- Brandada de bacallà, en creps
- Bolets i formatge, pastissets o volovants
- Bombons de taronja i xocolata negra
- Brownies amb licor i crema de llimona
- Búrnia de figues, cuina medieval
- Cafè frappé
- Calamars farcits
- Calçots amb gambes
- Caneló de pinya amb crema
- Carbassó amb formatge i prunes
- Carbassons farcits de verdures
- Caragolines, cuina de Lleida
- Caragols a la gormanta
- Caragols a la llauna
- Carxofes a la brasa
- Cassola de setmana santa
- Cigrons amb botifarra negra, panses i pinyons
- Cireres genovines, cuina medieval
- Crema amb vi de moscat; cuina medieval
- Crema de carbassa amb encenalls de pernil
- Crema de carxofa, mar i muntanya
- Crema de ceps de festa
- Crema de gorgonzola amb pera
- Crema de iogurt amb maduixes i aroma de llima, en copa
- Crema de iogurt amb llima i fruites grogues
- Crema de llimona
- Crema de pèsols i patata del Xixo
- Crema de taronja amb pera caramel.litzada
- Crema de verdures i ou escalfat amb herbes aromàtiques
- Crema de xocolata amb músic i gelats
- Creps de bacallà
- Coca de cabell d’àngel, panses i pinyons
- Coca de Sant Joan
- Coca de recapte amb carbassó i tomates
- Coca de recapte ràpida
- Cocos
- Cocotxes de bacallà al pil-pil
- Còctel de vodka i polos de fruita
- Conill guisat
- Confitures de figues i de síndria
- Confitura de poma
- Congre, olla de
- Coques a la cassola
- Croquetes de pollastre, bacallà o formatge
- Cruixent de poma i panses
- Cua de bou
- Entrants de Festa Major
- Esqueixada de bacallà amb gambes
- Espinacs amb gambes
- Espinacs i gambes en milfulles
- Espàrrec i carbassó, tapa
- Espàrrecs i salmó en milfulles
- Gambes al whisky
- Gelat de cafè i llet merengada a l’oporto
- Gelat de iogurt amb llimona i mango: lassi
- Gelat de iogurt i préssec
- Gelat de llet merengada, cireres i albercocs I
- Gelat de llet merengada, cireres i albercocs II
- Gelat de préssec, safrà i ametlles
- Gelats de torró i de gerds
- Gelat de vainilla i albercoc, en geladora Nostalgia
- Gelea de codonys i codonyat
- Ginestrada, cuina medieval
- Guatlles en fulla de parra
Encara no tenim res amb la I; continua amb una altra lletra…
Encara no tenim res amb la J; continua amb una altra lletra…
Encara no tenim res amb la K; continua amb una altra lletra…
- Macarrons amb beixamel
- Mandarina, sorbet; amb fulloles
- Mató medieval : recepta inicial i resultat
- Meló amb pernil, crema en copa d’aperitiu
- Menú de Nadal
- Milfulles de poma i taronja
- Milfulles de xocolata, nata i maduixes
- Mirraust de pomes, cuina medieval
- Mongetes en dues textures
- Mousse de maduixes
- Mousse de mató amb préssec
- Mousse de xirimoia i iogurt
- Mousse de xocolata
- Musclos amb vi blanc, a l’estil belga
Encara no tenim res amb la N; continua amb una altra lletra…
- Pa de sègol
- Pa de casa, el nostre primer pa
- Pa d’espelta integral
- Panadons d’espinacs, de carbassa i de poma
- Panellets
- Parfait de peres sobre pasta cruixent
- Pasta (dolça) napolitana amb nispros i albercocs
- Pastes seques (galetes)
- Pastís d’albercocs i llimona
- Pastís de cireres i nispros amb reixeta
- Pastís de figues
- Pastís de maduixes
- Pastís de patata amb verdures
- Pastís de pera
- Pastís de porros o Quiche Lorraine
- Pastís de xocolata amarga i mousse de maduixes
- Pastís de xocolata amb panses i raïm
- Pastís de xocolata i mango
- Pastís de xocolata amb mousse gelada de torró
- Pastissets o volovants de bolets, formatge, bacallà
- Pastís tatín de poma
- Patata sorpresa
- Patata sorpresa, en tapa
- Patata sorpresa, tapa (2)
- Peres al vi
- Pèsols amb pernil
- Piruletes de meló amb pernil/salmó
- Poma al forn
- Polos de fruites
- Polos de préssecs amb vermut
- Postres de te matcha: bombons de te, xocolata i maduixes
- Postres de te matcha: jardí zen i pedres
- Préssecs, en reixeta
- Profiterols amb ceps i pernil
Encara no tenim res amb la Q; continua amb una altra lletra…
Encara no tenim res amb la U; continua amb una altra lletra…
Tampoc tenim res amb la Y ni amb la Z..