Sorbet de mores i taronja

4 de setembre de 2016
Sorbet de mores i taronja

Al bancal de sota casa tenim els marges plens d’esbarzers, i com que no els netegem, a partir de l’estiu tenim una quantitat enorme de mores…En no utilitzar cap herbicida ni insecticida les podem menjar sense perill, i no com que no els arriba més aigua que la de la pluja ( i en les nostres terres és ben poca), resulten molt dolces i ens permeten de fer algunes postres amb elles.

Aquesta recepta de sorbet de mores i suc de taronja, que vaig trobar en la pàgina web de http://www.imujer.com/gourmet/5818/sorbete-de-moras-y-naranja, ha sortit realment esplèndida, i a més al punt per aquests dies de setembre de tanta calor.

Sorbet de mores i taronja

Imprimir
Comensals: 4

INGREDIENTS

  • 500 g de mores fresques;
  • un vas d'aigua;
  • 150 g de sucre;
  • 2 taronges;
  • 1 llima;
  • licor de taronja tipus Gran Marnier (optatiu)

ELABORACIÓ

  1. En una cassola posem les mores madures, el sucre i l’aigua, afegint la pell d’una de les taronges per a donar aroma. Coem al foc durant 3 o 4 minuts, i retirem. Deixem refredar.
  2. Posem la mescla en el recipient de la batedora, i en fem un puré.
  3. Colem amb un colador xinès, per tal d’eliminar les pells i pèls de les mores.
  4. Afegim el suc de les dues taronges i el suc de mitja llima. Si es vol, podem afegir un raig de licor de taronja. Barregem be, i posem en un recipient metàl.lic.
  5. Deixem congelar, barrejant de tant en tant per a que no es faci massa compacte, o be ho posem en una geladora i en fem sorbet.
  6. Servim ben fred.

NOTES

Podem decorar amb un parell o tres mores.

Podem decorar amb un parell o tres mores.

També et pot interessar

Deixa un comentari / Leave a Comment