Pèsols amb pernil

13 d'agost de 2013
Pèsols amb pernil

Aquest primer plat fet amb pèsols frescos i taquets de pernil, sempre l’he trobat molt bo. És fàcil de fer i no costa gaire temps…

Pèsols amb pernil

Imprimir
Comensals: 2 Temps preparació: Temps cocció:

INGREDIENTS

  • 200 g de pèsols frescos;
  •  1 ceba;
  • 60 g de pernil salat tallat a taquets, que sigui bo;
  • 1 copa de vi blanc sec;
  • oli d'oliva i sal.

ELABORACIÓ

  1. Tallar la ceba a rodanxes fines, posar-les en una cassola amb un bon raig d’oli i deixar potxar fins que sigui daurada;
  2. Afegir el pernil i continuar la cocció 3 o 4 minuts més; tot seguit, afegir els pèsols, el vi blanc i la sal;
  3. Continuar la cocció uns 15 minuts fins que els pèsols siguin cuits.

Servir calent.

Si es disposa de cassoletes individuals es pot servir en la mateixa cassola.

També et pot interessar

1 comentari

Chus Castro 13 d'agost de 2013 - 10:30 pm

A mí també m'agrada molt aquest plat. Les cassoletes taronges també m'han agradat molt i les fotos genials, com sempre.

Reply

Deixa un comentari / Leave a Comment