Pastes seques

10 d'agost de 2012
Pastes seques

Pastes seques

Imprimir

INGREDIENTS

  • 4 rovells d'ou;
  • 100 g de sucre;
  • 125 g de farina;
  • 25 g de mantega tova.

ELABORACIÓ

Posar en un bol els rovells d’ou, el sucre i la mantega. Es bat amb batedora elèctrica o amb una forquilla fins que el sucre
quedi ben incorporat i no es noti. Llavors s’hi incorpora la farina -passada per un colador- en forma de pluja. Es barreja bé; la pasta ja està preparada per utilitzar.
Posar la pasta sobre un paper d’anar al forn untat de mantega, i posar a damunt un altre paper, humit amb aigua per la part que toca a la pasta. Tot seguit passar per sobre un corró de cuina fins que quedi una làmina uniforme de 1/2 cm. de gruix. Treure el paper de sobre, i a continuació passar la pasta a una safata d’anar al forn, sense treure el paper de sota.
Tot seguit, tallar amb un motlle o got les pastes de la mida que és vulguin fer. A mi m’agraden petites però això es a gust del cuiner o cuinera.
Escalfar el forn a temperatura alta, i al moment de coure posar-lo a temperatura mitjana. Posar la safata al forn i a mig
coure tornar a remarcar les pastes i fer unes ratlles per sobre.
Deixar coure fins que estiguin una mica daurades.
Treure la llauna del forn i separar les pastes.
Deixar refredar i guardar en una capsa hermètica. Si les voleu molt seques no hi poseu mantega.

Pastes seques 6.www.cuinaalfoc.blogspot.com

També et pot interessar

Deixa un comentari / Leave a Comment