Olivada amb formatge i tòfona

7 de setembre de 2012
Olivada amb formatge i tòfona

Crema aromàtica per a acompanyar un pa torrat..

Olivada

Imprimir

INGREDIENTS

  • olives negres;
  • formatge de cabra fresc o de rulo;
  • una mica de tòfona, ratllada o en pols;
  • sal de tòfona;
  • oli d'oliva.

ELABORACIÓ

Tallar les olives a trossos petits i afegir-les al formatge també trencat a trossos en un recipient per a picadora.

Posar un raig d’oli i la sal de tòfona, i barrejar amb una picadora o batedora elèctrica. Si es vol , també es pot barrejar deixant trossos més grans.  Té un color bastant fosc, però és bona..

Acabar d’aromatitzar amb una ratlladura  o  pols de tòfona. Guardar a la nevera en un recipient hermètic.

Es pot utilitzar per untar el pa torrat, o per afegir a unes tomates tallades per la meitat..

També et pot interessar

1 comentari

Laia* 8 de setembre de 2012 - 8:48 pm

Les torrades tenen una pinta exquisida!
Tens un premi al meu bloc!!!
Un petó molt gros! 😀

http://lleonadelaboratori.blogspot.com.es/2012/09/tornada-la-rutina-o-pastis-de-xocolata.html

Reply

Deixa un comentari / Leave a Comment