Mousse de xirimoia i iogurt

24 d'abril de 2014
Mousse de xirimoia i iogurt
Fa temps que volia provar de fer alguna preparació dolça amb xirimoia, i avui que tenia temps he trobat una recepta que inclou aquesta fruita i iogurt en forma de mousse, i he decidit preparar-la per les postres del sopar. La recepta és tan fàcil que es prepara en un moment, però cal fer-ho amb temps perquè necessita un temps de refredament a la nevera abans de consumir.

La presentació l’he fet en forma de vasets:

Mousse de xirimoia i iogurt

Imprimir
Comensals: 2 Temps preparació:

INGREDIENTS

  • Un iogurt natural;
  • una xirimoia;
  • sucre en pols, a discreció;
  • 75 g de nata;
  • melmelada de poma i canyella;
  • suc de llimona.

ELABORACIÓ

  1. En primer lloc tallem la xirimoia per la meitat i separem la pell i les llavors. Tirem per sobre una mica de suc de llimona per evitar l’oxidació.
  2. Posem la carn de la xirimoia en la batedora, amb una mica de sucre en pols i batem fins que quedi una crema més o menys homogènia.
  3. Incorporem el iogurt, i acabem de batre.
  4. Finalment afegim la nata, i la mesclem amb cura amb una cullera o espàtula, per tal que quedi esponjosa.
  5. Refredem una hora com a mínim a la nevera.

Per presentar, posem una mica de compota de poma i canyella en el fons d’uns gotets, i afegim la mousse de xirimoia fins a completar el vas. Es pot decorar amb una mica de fruita fresca, o en el meu cas, amb un parell o tres de llavors de la xirimoia.

En menjar-la, cal retirar les llavors.

També et pot interessar

1 comentari

Marina A.F. 25 d'abril de 2014 - 8:30 am

Ha de ser ben bona, aquesta combinació! Una vegada vaig fer gelat de xirimoia, prou bo. ha estat l'únic cop que he fet una preparació amb aquesta fruita, a part de menjar-la tal qual. Trobo que la combinació amb poma i canyella i ha de quedar molt bona!

Reply

Deixa un comentari / Leave a Comment