Cuina de bolets

10 de Novembre de 2019
Cuina de bolets

La Cuina de bolets és una de les aficions que ocupen una bona part de la gent dels països catalans quan arriba la tardor. Ens agrada buscar-los pels boscos, portar-los i ensenyar-los als amics i veïns , i cuinar-los. Jo no tinc gaire experiència en anar per les muntanyes plegant bolets, però en canvi la cuina si que la conec.

Avui estic preparant algunes noves receptes d’aquesta cuina de bolets per al blog. Tinc camagrocs, ceps i trompetes de la mort, i a partir de demà en començareu a veure els resultats, perquè estic cuinant uns macarrons de ceps, camagrocs i trompetes de la mort, uns canelons de conill amb camagrocs, i una conserva de camagrocs.

Menstrestant, podeu veure algunes altres receptes que hem fet: la crema de ceps (una de les millors que tenim en aquest blog!) , o la llonganissa amb camagrocs, o els profiterols amb ceps i pernil.

Benvingudes a la cuina dels bolets!

També et pot interessar