Conill guisat

1 de maig de 2014
Conill guisat
Avui, la cuinera ha preparat per dinar un guisat de conill, que no mengem habitualment, però que ha sortit realment bo.
.

Conill guisat

Imprimir
Comensals: 4

INGREDIENTS

  • un conill a talls;
  • 1 ceba;
  • 1 copa de vi negre;
  • 1 copa d'aigua;
  • 2 fulles de llorer;
  • 1 llesca de pa torrat;
  • oli;
  • vinagre;
  • sal.

ELABORACIÓ

  1. En una paella, fregir el pa torrat amb una mica d’oli.
  2. Treure el pa i mullar-lo amb vinagre. Reservar.
  3. A continuació, coure la ceba tallada a trossos amb el mateix oli amb que hem fregit el pa (si cal, afegir més oli); quan sigui ben potxada, afegim els talls de conill i deixem coure a foc mitjà.
  4. Quan estigui rostit, salem i afegim una picada d’all, julivert i el pa que havíem reservat, i continuem la cocció.
  5. Afegim també la copa de vi i el llorer, i finalment l’aigua fins a cobrir els talls.
  6. Deixem al foc una estona, fins que estigui ben cuit.

Si es vol encara més aromàtic, podem afegir una mica de romer i timó.
Servir calent.

També et pot interessar

3 comentaris

Marina A.F. 2 de maig de 2014 - 6:52 am

Uau! M'encanta el conill, i aquest teu es menja amb la vista… quines fotos més boniques per il·lustrar la recepta, Rosa!

Reply
RC 2 de maig de 2014 - 7:09 pm

Si, estava molt bo…Gràcies pel comentari, Marina!

Reply
Chus Castro 3 de maig de 2014 - 12:33 pm

Doncs jo he comprat un conill aquest matí, mira per on…. una bona idea per fer-lo. I unes fotos precioses. Bon cap de setmana…. que ja s'acaba!

Reply

Deixa un comentari / Leave a Comment