Confitura de prunes aromatitzada

22 de Juliol de 2019
Confitura de prunes aromatitzada

Aquesta con

fitura de prunes és senzilla i perfecta per als esmorzars o berenars, i està aromatitzada amb canyella i vainilla, la qual cosa li dona un gust especial.

Ingredients:

  • prunes
  • sucre morè
  • una branca de canyella
  • mitja branca de vainilla

En primer lloc pelarem i traurem les llavors de les prunes, i en posem la carn en una cassola; afegim la meitat del pes de les prunes de sucre ( si agrada més dolç es pot afegir  2/3 del pes), afegim la canyella i la vainilla, i ho deixem caramel·litzar a foc lent, vigilant que no es cremi i remenant per a que no s’enganxi al fons. Quan sigui cuit te aspecte brillant i enganxós.

Retirem del foc i deixem refredar. A continuació l’envasarem en pots de conserva, i els esterilitzarem a bany maria.

També et pot interessar

Deixa un comentari / Leave a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada