Coca de recapte amb carbassó i tomata

20 d'agost de 2016
Coca de recapte amb carbassó i tomata

Aquest agost està fent bastant calor, així que apeteixen plats frescos i lleugers, i per això he fet una coca de recapte amb pasta de full i dues verdures, carbassó i tomates que tenia a la nevera; l’he acompanyat d’unes fulles d’amanida variada i ens l’hem menjat per sopar.

Coca de recapte amb carbassó i tomata

Imprimir
Comensals: 2 Temps preparació: Temps cocció:

INGREDIENTS

  • pasta de full ja preparat;
  • un carbassó;
  • 0,5 kg de tomates cherry;
  • oli d'oliva;
  • un parell de nous i d'avellanes;
  • flors de timó (o una altra herba aromàtica);
  • sal.

ELABORACIÓ

  1. En primer lloc estenem la pasta de full. La podem comprar, o fer-la a casa i guardar-la congelada ( en aquest cas cal deixar descongelar fins que es pugui estendre sense que es trenqui. Jo en tenia una de rectangular: cal tallar-la per la meitat, per fer-ne dues peces.
  2. Ara tallem el carbassó en làmines allargades, mitjançant un pelador. Tallem també les tomates per la meitat.
  3. Posem una de les làmines de pasta en una safata que pugui anar al forn, i la punxem amb una forquilla. A continuació la cobrim amb el carbassó, i a sobre hi posem les meitats de tomata.
  4. Ara ho cobrim amb la segona làmina de pasta, i tornem a repetir el procés cobrint de nou amb carbassó i tomates.
  5. Tallem les nous i les avellanes a escates i les posem per sobre; acabem amb una mica de timó, sal i ho reguem amb un bon raig d’oli.
  6. Coem al forn a 180 ºC, fins que la pasta sigui cuita.

NOTES

A l'estiu es pot servir tèbia o millor freda.

A l’estiu es pot servir tèbia o millor freda.

També et pot interessar

Deixa un comentari / Leave a Comment