Cigrons amb botifarra negra, panses i pinyons

2 de gener de 2015
Cigrons amb botifarra negra, panses i pinyons

Comencem un any nou amb una recepta clàssica de cigrons amb botifarra negra, panses i pinyons, ingredients que harmonitzen perfectament. El resultat, boníssim per al paladar…

Cigrons amb botifarra negra, panses i pinyons

Imprimir
Comensals: 3

INGREDIENTS

  • 500 g de cigrons cuits;
  • 1 ceba;
  • 1 botifarra negra;
  • 40 g de pinyons;
  • 2 cullerades de panses;
  • oli d'oliva;
  • mig vas de vi blanc o de sidra;
  • sal, pebre;
  • julivert;
  • opcionalment, 1 ou dur.

ELABORACIÓ

  1. En una cassola posem un bon raig d’oli i la ceba tallada, i la sofregim a foc lent, fins que comenci a canviar de color.
  2. A continuació incorporem les panses i els pinyons, i continuem la cocció uns 5 minuts; afegim la botifarra negra tallada a daus, el julivert també tallat, i el vi blanc o la sidra, i seguim la cocció 3 minuts més.
  3. Finalment incorporem els cigrons prèviament cuits, salpebrem i acabem de coure 3 o 4 minuts més, barrejant de tant en tant amb cura, per tal que no es trenqui la botifarra ni els cigrons. Si veieu que falta suc, podeu afegir una mica del líquid de coure els cigrons.
  4. Si ens agrada l’ou dur, en podem afegir en acabar, tallant-lo a trossos petits. Servir calent.
 

També et pot interessar

Deixa un comentari / Leave a Comment